Idei de vacanta
0

Ce sa faci iarna in Romania

Este iarna, iar multi dintre noi ne vom lua macar cateva zile libere, zile in care sa ne destindem si sa ne incarcam bateriile epuizate in timpul anului. Asadar, vrem o vacanta, iar Romania este o tara superba care ne poate oferi o vacanta pe masura. Care sunt lucrurile pe care le putem face in Romania iarna?

Transalpina Ski Resort, top partii de ski din Romania
Ski. Ar trebui sa stim cu totii pana acum ca o treime din tara noastra este acoperita de munti, munti care ofera nenumarate oportunitati pentru sporturi de iarna. Noi am adunat si o lista cu cele mai proeminente statiuni de ski din care poti sa-ti alegi urmatoarea destinatie.

hotel-gheata hotel gheata Balea Lac, ce sa faci in Romania iarna
Viziteaza Hotelul de Gheata. Singurul hotel facut in intregime din gheata din Romania se afla la Balea Lac, in Muntii Fagaras. Sa petreci o noapte intreaga inconjurat de gheata este o senzatie stranie si noua care merita incercata.

Anul acesta, a X-a editie a Hotelului de Gheata va fi inaugurata pe 25 decembrie, iar tematica este Zodiacul – asta inseamna ca evenimentele, designul camerelor si al restaurantului vor fi bazate pe aceasta tema. Costul pentru o noapte este de 100 euro, iar daca iti doresti sa petreci o noapte ar fi bine sa faci rezervari, pentru ca deja au mai ramas putine zile in care camerele nu sunt rezervate.

apa termala, ce sa faci in Romania iarna
Mergi la o statiune balneara. Bai si izvoare cu apa calda sunt multe in Romania, multe dintre ele chiar cu proprietati medicinale. Daca vrei sa te relaxezi si sa iti recuperezi sanatatea, aici este locu perfect sa o faci. Cele mai cunoscute statiuni de pe la noi sunt Baile Herculane, Calimanesti-Caciulata, Sovata, Covasna, Baile Felix sau Tusnad.

Citeste care sunt cele 14 lucruri pe care sa le faci in decembrie!Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!