Life
0

Asigurarea de calatorie – de ce sa nu pleci de acasa fara ea

Asigurarea de calatorie nu este ceva obligatoriu de cumparat inainte sa te urci intr-un avion, tren sau vapor, dar sa ai una este o idee foarte buna. Ea iti ofera acoperire pentru facturi medicale, bagaje pierdute si intarzieri ale avioanelor. asigurare calatorie, importanta asigurare calatorie

Acestea sunt motivele pentru care ai nevoie de o asigurare de calatorie in orice vacanta:

 

• In caz ca ai nevoie de ingrijiri medicale.

Dar daca ai deja asigurare de sanatate, nu iti acopera aceasta cheltuielile? Nu neaparat. Majoritatea asigurarilor de sanatate exclud ceea ce ti se intampla in afara tarii, asa ca daca te imbolnavesti sau esti ranit si nu ai asigurare, va trebui sa platesti totul din buzunarul tau, ceea ce deseori inseamna foarte multi bani. Mai bine previi si iti iei o asigurare de calatorie inainte sa pleci in vacanta, costurile sunt minime in comparatie cu consecintel ein caz ca nu ai o astfel de asigurare cand ai nevoie de ea.

• In caz ca bagajele tale sunt pierdute, asigurarea de calatorie iti da banii pentru a inlocui ceea ce ai pierdut.

Unele companii ofera o suma maxima pentru obiecte specifice, asa ca daca ai lucruri de valoare, precum bijuterii, trebuie sa le asiguri separat.Daca zborul tau are o intarziere sau este anulat, asigurarea de calatorie te compenseaza pentru timpul pierdut cauzat de probleme ale avionului. Astfel, nu trebuie sa cheltuiesti bani in plus pentru un hotel.

• Daca trebuie sa iti anulezi vacanta in ultimul moment, nu trebuie sa pierzi toti banii deja cheltuiti. Prin intermediul asigurarii primesti inapoi o mare parte din suma cheltuita.

Asadar, asiguraarea de calatorie acopera toate aceste lucruri, insa va trebui sa te documentezi putin si sa o gasesti pe cea potrivita tie. Daca esti unul dintre acei oameni care se plimba tot timpul, poti cumpara o asigurare anuala de calatorie, care acopera toate calatoriile pe care le faci intr-un an.

Asigurarea de calatorie este unul dintre acele detalii la care trebuie sa fii atent inainte sa pleci in calatorie, pentru o vacanta plina de odihna si relaxare.

Citeste si cateva ponturi pentru calatorii reusite!

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!