Life
0

Afla cum poti sa beneficiezi de internet ieftin in vacanta

Biletele sunt deja cumpărate, rezervările făcute și bagajul încă puțin și e pregătit și el. Începe numărătoarea inversă până la startul vacanței mult așteptate. Îți propui să te relaxezi, să faci multe poze și să faci multe postări pe rețelele de socializare. Pentru asta este suficient să îți conectezi din când în când cartela cu roamingul activat și ai internetul asigurat. Dar ce faci dacă ești un blogger care face postări zilnice pe blog? Sau dacă administrezi un site ce beneficiază de servicii SEO și astfel, pentru a-i spori eficiența ai nevoie de acces nelimitat la internet?

Vezi mai jos cateva sugestii cum sa mergi in vacanta si sa nu iti risipesti tot bugetul pentru serviciile de internet:

1.Wi-fi gratuit în hotel. De obicei, hotelurile oferă wi-fi gratuit în holuri, iar dacă vrei să ai acces la internet și în cameră, trebuie să achiți o taxă suplimentară. Taxele, de cele mai multe ori, sunt mult prea mari și wi-fi-ul din hol, în timpul zilei are o acoperire slabă. Totuși, dacă ții morțiș să nu achiți niciun ban în plus, poți aștepta lăsarea nopții, când majoritatea clienților din hotel dorm, iar tu vei putea beneficia de viteză de internet mai mare.2.Instalează-ți aplicații care identifică hotspot-uri. Majoritatea orașelor mari au zone cu wi-fi gratuit instalate de către autoritățile locale. De asemenea, există restaurante, fast-food-uri și magazine care folosesc wi-fi-ul gratuit drept o tehnică de atragere a clienților. O instalație care să te ajute să identifici zonele cu wi-fi gratuit ar putea să-ți vină în ajutor. Îți recomandăm, în acest sens, urmăoarele aplicații: Wi-fi Map, Wi-Fi Finder, Wififinity, WiFi Mapper.

3. Cartelă de internet pre-paid. O variantă simplă și ieftină de a avea acces la internet când te afli peste hotare, este cartela de internet pre-paid. O poți găsi la majoritatea operatorilor și în magazinele de profil unde poți obține și mai multe oferte. Prețurile diferă între 25 și 40 Euro pentru o lună de internet. Să nu te mire când ți se vor solicita buletinul și datele personale. Este o procedură standard în toate țările.

4. Modemul cu taxă zilnică. Modemul cu taxă zilnică este o soluție simplă și ușor de coordonat logistic. Poți comanda acest serviciu online cu ceva timp înainte de a pleca în vacanță, îți recomandăm să o faci cu minimum două săptămâni înainte, căci este un serviciu solicitat și uneori nu prea au modemuri disponibile pentru toată lumea. La acest modem portabil poți conecta și zece dispozitive, așa că, dacă mergi cu prietenii, puteți împărți cheltuielile. Tarifele sunt în jur de 10 euro pe zi. Scrie pe google cuvintele-cheie: „portable internet” și locația în care mergi și studiază ofertele care îți apar.

Te-ar putea interesa si 5 Sfaturi pentru o vacanta fara griji!Aboneaza-te la Newsletter pentru alte oferte speciale si inspiratie sa traiesti Viata ca o Vacanta!

[mc4wp_form id=”2907″]

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!