Idei de vacanta
0

Valentine’s Day in Romania

Nici bine nu au trecut sarbatorile de iarna, ca o alta ocazie de vacanta pandeste dupa colt. Valentine’s Day, sarbatoarea tuturor indragostilor din lumea intreaga este peste o luna, deci mai ai timp sa iti surprinzi partenerul cu o minivacanta de neuitat. Anul acesta pica intr-o zi de vineri, si chiar daca guvernul nu iti da zi libera, merita sa faci un efort ca sa te relaxezi si sa sarbatoresti iubirea.

Daca tendinta generala este de a merge in destinatii romantice externe ( gen Paris, Roma, Venezia, Florenta, Londra, Verona sau Dubai) ce ai zice daca anul acesta sarbatoresti romaneste (vezi cateva propuneri de cazare Moieciu) si ai alege o destinatie rurala sau macar un city break intr-un oras din Romania.



Oferta hotelierilor romani este mai mult decat variata, asa ca indiferent daca este genul pretentios ( care cauta camera cu jacuzii, sampanie frantuzeasca si trandafiri pe pat) sau genul traditional (camera rustica, miros de aer proaspat) tot vei gasi ceva pe gustul tau.

Important este sa ai persoana iubita alaturi de tine, niste bani pe card si dorinta de a petrece o vacanta de neuitat.

Recomandari pentru vacanta de Valentine’s Day in Romania.

City Break. Varianta in care doriti sa descoperiti un oras frumos, la un hotel de 3-4 stele, sa luati cina la un restaurant elegant, este destul de bine reprezentata. Daca sunteti din provincie puteti veni in Bucuresti, sau alege Clujul, Oradea, Sibiu, Brasov, Iasi sau Timisoara. Indiferent ca va plimbati pe strazi, intrati in cafenele, sau mergeti la mall la film, va veti simti bine si veti aduce un suflu nou in relatia de cuplu.

Citeste si despre 5 idei de city break in Romania

Munte. Clasice si niciodata demodate, destinatiile montane au fost, sunt si vor fi mereu o solutie de vacanta, chiar si pentru una romantica. De altfel la munte veti gasi cele mai multe hoteluri cu spa, piscina sau servicii de lux (bineinteles sa va si permiteti). Avantajul este ca pe langa iubire mai puteti face si sporturi de iarna (daca statiunile au partii de ski, vezi cazare Ranca), drumetii sau doar sa ba bucurati de liniste (daca alegeti o cabana retrasa).

Litoral. Marea este frumoasa si iarna, deci mergeti intr-un hotel cu piscina interioara, luati o camera cu vedere la mare si lasati-va gandurile sa zboare la sezonul estival. Anul acesta iarna este insorita si calda, deci sa veniti la mare de ziua indragostitilor este o optiune foarte frumoasa.



Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!