Life
0

Cum sa trimiti un colet international in siguranta

Peste 3 milioane de romani sunt plecati, in prezent, in strainatate, iar una dintre cele mai raspandite modalitati prin care rudele pastreaza contactul cu acestia sunt coletele. Acestea le amintesc ce au lasat in urma, fie prin mancaruri preparate in casa, fie prin haine si diferite obiecte si produse care le amintesc de acasa. Pentru asta, insa, este nevoie ca familiile celor plecati in strainatate sa gaseasca un partener de incredere care sa livreze coletul in conditii de siguranta si intr-un timp optim. Pentru a elimina eventuale tepe sau variante scumpe si ineficiente ca timp, iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le luati in calcul cand cautati curse romania anglia sau romania spania pentru a le trimite un pachet celor dragi in conditii optime:



1. In primul rand, cand navighezi dupa firme care sa transporte coletul, trebuie sa te asiguri de seriozitatea acesteia privind respectarea termenelor pe care le specifica pentru fiecare pachet, ca sa te asiguri ca va ajunge la destinatie in timp util (un lucru important mai ales in cazul produselor ce se pot altera). Cauta pe internet – pe forumuri online sau retele de socializare – informatii despre cat de repede se misca o firma sau alta cu transportul coletelor si intereseaza-te despre garantiile pe care le ofera daca apar intarzieri sau amanari.

2. Longevitatea si experienta in domeniu a unei firme sunt esentiale. Cauta una care efectueaza de mai multa vreme, in mod regulat, curse de transport colete si citeste pe internet cat mai multe recenzii si pareri ale oamenilor care au apelat la serviciile ei si intreaba-ti si cunoscutii daca au folosit serviciile ei. Experienta in domeniu este garantia unui transport in timpul stabilit si in conditii de siguranta (un aspect vital atunci cand se expediaza obiecte fragile).

3. Testeaza usurinta cu care poti face o rezervare pentru transportul unui colet. Aceasta trebuie sa fie simpla si rapida. Totodata, asigura-te si de flexibilitatea firmei de transport: are pregatite mai multe modalitati de livrare a coletului catre destinat daca apar situatii nepravazute? Va tine constant legatura cu destinatarul si il va informa cum sa obtina coletul? I-l va livra direct la adresa? Ce solutii ofera cand destinatarul nu poate prelua pachetul?

4. Flota auto  poate fi un alt criteriu esential. O firma de incredere ar trebui sa fie dotata cu masini noi si sigure, pentru a diminua riscul unor situatii neplacute, mai ales ca acestea efectueaza transporturi pe distante de mii de kilometri. Un serviciu la standarde inalte, in acest caz, este unul care face investitii constante in flota sa auto.

5. Afla daca firma de transport ofera despagubiri daca pachetul se deterioreaza sau este furat in perioada in care se afla in posesia fimei. Situatiile de criza reflecta cel mai bine respectul si seriozitatea unui serviciu fata de clientii sai, iar acesta se masoara si prin garantiile oferite de firma in cazul unor astfel de evenimente neplacute.

Te-ar putea interesa sa citesti si 15 locuri uimitoare de vizitat in intreaga lume



Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!