Destinatii
0

9 Obiective turistice in Budapesta. Cazare ieftina si multe locuri de vizitat!

Budapesta este considerata pe drept cuvant una dintre cele mai frumoase capitale europene.  Preturile mici si numeroasele atractii, fac ca orasul sa fie vizitat anual de milioane de turisti, indiferent de anotimp. Daca nu ai ajuns pana acum aici, este momentul sa iei in calcul planificarea unui city break in aceasta minunata destinatie turistica.

Lista cu 9 obiective turistice din Budapesta.

Bastionul Pescarilor a fost construit la sfarsitul anilor 1800 pebtru a sarbatori 1000 de ani de la intemeierea Ungariei. Bastionul este format din 7 turnuri care reprezinta cele7 triburi maghiare care au fondat tara. De aici, vezi cele maibune privelisti ale orasului si aleDunarii.

Palatul Parlamentului este a treia cladire parlamentara din lume ca marime. Constructia a durat 20 de anisi s-a realizat numai cu materiale din tara; cladirea are 691 de camere si gazduiestesi Bijuteriile Coroanei Ungare.

Bazilica Sf. Stefan este cea mai mare biserica din Budapesta, iar constructia ei a durat 50 de ani.
Sinagoga Dohanyeste cea mai mare din Europa si a doua cea mai mare din lume.

Castelul Buda, cunoscut si ca Palatul Roial. Cxandva centru de ceremonii ai Imperiului Austro-Ungar, palatul gazduieste acumMuzeul de Istorie din Budapesta, Galeria Nationala din Ungaria si Biblioteca Nationala.

Baile Szechenyi sunt cele mai mari bai medicinale, precum si unele dintre cele mai mari bai publice din Europa. 15 din cele 18 piscine contin apa de izvor.
Booking.com

Podul Szechenyi obisnuia sa fie cel mai mare pod suspendat din Europasi primul care a legat cele doua parti ale Budapestei, Buda si Pesta. Astazi, este considerat cel mai frumos pod al orasului, pazit de statuile a doi lei.

Castelul Vajdahunyad gazduieste numeroase festivale si diverse evenimente si expozitii de-a lungul timpului. Vara si toamna, vizitatorii se pot plimba cu barca pe lacul din zona, in timp ce iarna acesta este transformat intr-un patinoar.

Piata Eroilor este localizata la sfarsitul principalei strazi de cuparatuei ale Budapestei, Strada Andrassy, si este declarata mostenire Unesco. Aici se gasesc Muzeul de Arta si Palatul Artelor.

Crezi ca am ratat vreun obiectiv? Care este preferatul tau?

Te-ar putea interesa si Obiective turistice in Ljubljana, Slovenia!Aboneaza-te la Newsletter pentru alte oferte speciale si inspiratie sa traiesti Viata ca o Vacanta!

[mc4wp_form id=”2907″]

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!