Idei de vacanta
0

9 locuri pe care sa le vizitezi intr-o viata

Lumea are sute de mii de locuri incredibile, care te vor uimi daca le vezi. Noi iti spunem care sunt cele 9 locuri pe care sa le vizitezi intr-o viata.

Petra, Iordan, 9 locuri de vizitat intr-o viataPetra, Iordan, este simbolul Iordanului, cu loc cu totul fascinant, cunoscut pentru structurile arhitecturale taiate in piatra si sistemul de canalizare inovativ pentru vremea lui. Petra, oras protejat UNESCO, este cunoscut si ca Orasul Trandafir, datorita culorii pietrei utilizate la constructie.

Marele Zid Chinezesc, 9 locuri de vizitat intr-o viata


Marele Zid Chinezesc este inclus in lista de obiective protejate UNESCO. Constructia arata ca omul si natura pot lucra impreuna, rezultatul fiind aceasta capodopera care iti taie rasuflarea.

Machu Picchu, 9 locuri de vizitat intr-o viataMachu Picchu, in Peru, este un oras antic asezat de Imperiul Incas intr-un loc de o frumusete aparte. Zidurile inalte si rampele arata de parca au foat asezate acolo cu voia naturii.

canionul Antelope, 9 locuri de vizitat intr-o viataCanionul Antelope din Arizona, SUA, a fost format din cauza inundatiilor care au erodat stanca. Locul arata ireal, si vei fi uimit de precizia cu care natura a lucrat pentru a crea aceasta priveliste.

Bora Bora, 9 locuri de vizitat intr-o viata


Bora Bora este un paradis tropical, binecuvantat cu biodiversitate si fauna acvatica multicolora. Daca visezi la o vacanta exotica, acesta este locul pe care sa il vizitezi.

Valul, the Wave, Arizona, 9 locuri de vizitat intr-o viataValul din Arizona, SUA, este o formatiune de stanca modelata in diverse modele de eroziunea vantului. Benzile multicolore sunt un rezultat al oxidarii metalelor, iar piatra de calcit infrumuseteaza privelistea.

Islanda, 9 locuri de vizitat intr-o viataIslanda trebuie descoperita in intregimea ei, si vei fi uimit de extremele unei singure insule. Recele si caldul, reprezentate de ghetari si vulcani, creeaza privelisti care trebuie vazute cu ochiul liber ca sa crezi ca sunt adevarate.

Insula Coral, Maldive, 9 locuri de vizitat intr-o viataInsula Coral, din Maldive, se bucura de o mare de un albastru clar, recifuri turcoaz si plaje albe. Vegetati locului este abundenta, cu palmieri inalti. Locul arata ca si cum natura s-a straduit din greu sa-l faca locul perfect pentru o vacanta relaxanta.

Santorini, Grecia, , 9 locuri de vizitat intr-o viataSantorini, Grecia, este o opera de arta a naturii, cu peisaj vulcanic, plaje gri si rosii si case albe stralucitoare in lumina soarelui.

Care dintre aceste destinatii de calatorie se afla primul pe lista ta de locuri de vizitat?

Te poate interesa si Cele mai frumoase 10 insule din Grecia!Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!