Destinatii
0

5 sugestii pentru o vacanta in Australia

Australia, singura tara care ocupa un intreg continent, ofera foarte multe din punct de vedere turistic. Intre granitele ei se gasesc unele dintre cele mai frumoase orase din lume, si se bucura de o flora si fauna unice in lume.

Daca ai ocazia sa vizitezi Australia, noi avem o lista cu 5 sugestii pentru o vacanta reusita:

  • Marea Bariera de Corali din Australia este cel mai mare recif de corali din lume si se gaseste in N-E tarii, pe coasta Queensland. Este una dintre cele mai mari ecosisteme de pe planeta, iar orasele de pe coasta ofera excursii zilnice in recif, cu optiunea de a face scufundari.  • Sydney este cel mai mare, cel mai vechi si cel mai populat oras din Australia. Aici se gasesc cele mai emblematice monumente ale Australiei, ca Opera si Podul Portului.

Cadiz – bijuteria Andaluziei

  • Melbourne este un oras modern din S-E Australiei. Aici se gaseste Gradina Botanica Regala ce adaposteste peste 10.000 de specii de plante si este considerata una dintre cele mai bune din lume. Plajele de aici sunt superbe, iar apa marii este transparenta si ideala pentru surf.  • Zona salbatica a Australiei este localizata in Australia de vest si de nord, departe de centrele urbane. Este caracterizata de sol steril, intinderi pustii unde este posibil sa nu intalnesti pe nimeni pe distante de sute de km. Noaptea, temperaturile scad si privelistea este una senzationala. Printre atractiile turistice de aici se numara muntele Uluru si Devil’s Marbles.

  • The Great Ocean Road este un drum care ofera cele mai incredibile privelisti ale coastei australiene. Drumul este mai lung de 300 de km, si de-a lungul sau vei gasi multe restaurante unde sa incerci cele mai bune feluri de mancare din tara.

Te mai poate interesa si 5 orase mici din Europa perfecte pentru o vacanta romanticaAboneaza-te la Newsletter pentru alte oferte speciale si inspiratie sa traiesti Viata ca o Vacanta!

[mc4wp_form id=”2907″]

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!