Idei de vacanta
0

5 orase mici din Europa perfecte pentru o vacanta romantica

Frumoase si linistite, diferite de agitatia din marile orase, aceste 5 orasele din Europa atrag mii de turisti care cauta destinatii romantice, linistite si incantatoare.

Giethoorn, Olanda

Oraselul Giethoorn din nordul Olandei  mai este numit si  „Veneția Nordului”, cu case vechi din caramida, poduri de lemn peste canalele inconjurate de flori si copaci. Fara masini, fara poluare, este destinatia perfecta pentru reconectarea cu natura si stilul de viata din trecut.

Cele mai frumoase 10 trasee rutiere din Europa

Hallstätt, Austria

Un oras absolut incantator la care poti ajunge cu feribotul traversand lacul, sau cu masina, fiind la o ora de Szalsburg sau trei ore de Viena. Aflat in patrimonial Unesco, aici veti gasi biserici vechi din secolul XII, piete colorate si restaurante romantice.
Sintra, Portugalia

Numit de poetul englez Byron cel mai frumos oras din lume, Sintra, aflat maret pe varful muntelui, este un orasel incarcat de istorie, cu palate, gradini verzi si restaurante cochete.

Cele mai frumoase destinatii pentru luna de miere!

Taormina, Sicilia

Cocotat pe stancile Siciliei, de unde poti admira muntele Etna si marea Ionica, Taormina este un oras cu un farmec aparte, cu stradute mici care te imbie sa le descoperi alaturi de persoana iubita.


Booking.com


Colmar, Franta

Aflat in Alsacia si flancat de podgorii si plin de case colorate si canale linistite, Colmar este unul dintre cele mai frumoase orase din Franta.


Booking.com
Aboneaza-te la Newsletter pentru alte oferte speciale si inspiratie sa traiesti Viata ca o Vacanta!

[mc4wp_form id=”2907″]

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!