Idei de vacanta
0

5 Insule mici si superbe din Mediterana

Daca esti genul care prefera vacantele pe mici insule neafectate de turismul de masa, propunerile noastre s-ar putea sa-ti creioneze vacanta de vara.

Ne-am concentrat pe Marea Mediterana, o mare frumoasa cu insule si plaje spectaculoase, unde inca mai poti gasi adevarate paradisuri de vacanta.

5 Insule mici si superbe din Mediterana

Porquerolles, Franta.  Situata langa coasta celebrei regiuni Provence, Insula Porquerolles este un paradis accesibil doar cu barca si abunda in trasee de drumetii cu bicicleta sau pe jos. Insula are un singur sat cu un port pentru barci, cateva hoteluri, restaurante si magazine de inchiriat biciclete.
Panarea, Italia. Este o insula mica, situata la aproximativ 2 ore si jumatate de mers cu feribotul din Milazzo, nord-estul Siciliei, renumita pentru celebritatile care vin aici in vacanta ca sa scape de ochii multimii. Puteti face drumetii, scufundari, insula oferind niste privelisti incantatoare.

Comino, Malta. Situata intre insulele Malta si Goza, insula Comino este o adevarata bijuterie ascunsa.  Pesterile scufundate si apa azuriu – cristalina, o fac locul preferat al pasionatilor de snorkeling, scufundari si windsurfing.
Milos, Grecia. Avand peste 70 de plaje Milos este renumita pentru linia de coasta spectaculoasa. Este o insula vulcanica, unde intalnim atat plaje cu nisip alb, cat si plaje cu nisip negru.

Cyclades islands

Descopera insula TENERIFE!

Caprera, Italia.  Situata in nord-estul Sardiniei, Caprera este o insula mica, o rezervatie naturala, accesibila cu feribotul de la Palau, o insula unde veti putea gasi cele mai frumoase golfuri mediteraneene.

Pentru a gasi cele mai bune oferte de cazare folositi motorul de cautare de mai jos:Booking.com

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!