Life
0

5 Carti de luat si citit in vacanta

Vacanta, vacanta…. insa pe langa plimbare, plaja, munte, somn, mancare buna, parca se cere si o lectura placuta si relaxanta, nu?

Noi am facut pentru tine o selectie de carti usor de citit, relaxante si care te vor aduce mai proape de tine. Toate sunt de la editura Bookzone.ro, astfel incat poti sa faci o singura comanda, si primesti la tine acasa, colectia pentru toata vara!

Femeia independentă, Daniela Irimia

Cartea Femeia Independentă este un ghid de dezvoltare personală pentru femei. Este o carte născută din dorința autoarei de a vedea cât mai multe femei fericite și împlinite. Este o carte autentica, sincera, pozitiva….

Cartea Femeia Independenta celebrează femeia și puterea ei interioară. Este o carte care ne amintește că suntem pline de resurse interioare și că este nevoie doar să fim deschise să le accesăm, astfel încât să trăim într-un mod autentic. Este o carte care vine să sublinieze faptul că orice femeie merită să fie fericită și în echilibru cu ea însăși. Citeste-o cu inima deschisa, apoi aplica ceea ce ti se potriveste pentru a-ti descopri si tu puterea si fericirea.

CLICK AICI pentru comanda.

Ajutor! Iubesc și doare – Ghid de igienă emoțională – Andrei Vulpescu & Gabriela Dumitriu

I”Ajutor! Iubesc și doare” este ca o mână întinsă atât persoanelor care au pierdut busola, cât și celor care vor să-și perfecționeze anumite abilități. Aduce în dezbatere un concept nou, proaspăt – igiena emoțională – o carte care te ajută să te înveți, să te studiezi, să lucrezi cu tine și, de ce nu, să înveți să-ți controlezi gândurile, deciziile și să-ți înțelegi emoțiile. Este un ghid și te va ajuta doar în măsura în care îi vei permite să te ghideze. Este o carte din care vei intelege mai bine cum sa iubesti, fara sa te pierzi pe tine.

CLICK AICI pentru comanda!

Întoarce-te la tine când nu mai știi cine ești, Monica Mihai

„Întoarce-te la tine când nu mai știi cine ești ” este o carte motivațională de dezvoltare personală pentru femei care te ajută să te redescoperi și să afli cine ești cu adevărat, atunci când totul pare că nu mai are sens. Citind această carte vei afla cum să începi să fii din nou importantă în viața ta, prin pași simpli de lucru.

” Femeie, tu știi cine ești? Ești creatoare, regină, stăpână, miracol și sursă de frumusețe! Restul sunt doar detalii! Tu ești tot ce contează! Pentru tot ce ești și pentru tot ce vei deveni, sunt mândră de tine și cred în puterea ta de femeie! „

CLICK AICI pentru comanda!

Dragă inimă, Vasi Radulescu

Uneori, ne afundăm în gânduri și ne pierdem în griji nefondate. Uităm să o ascultăm pe ea, cea care merită toată atenția. Ați observat că ne dăm seama de importanța unui lucru abia atunci când nu-l mai avem? Iar de ea ne amintim cu adevărat în momentele de șoc pentru că pe ea nu-ți permiți să o pierzi

Cartea „Dragă inimă” a fost scrisă exact cu scopul acesta. De a-ți aminti să te oprești din când în când. Să mai stai un pic și să te bucuri de ce este cu adevărat important pentru tine.

CLICK AICI pentru comanda!

Eu, o mamă (im)perfectă?, Cristina Lincu

Mamă de 3, femeie de 10! Sau… invers?” este o carte despre viaţă şi bucurie. Despre a râde generos de întâmplări (aparent) obişnuite ale unor copii… la fel ca ai tăi! La fel de ingenioşi în replici şi reacţii, la fel de năzdrăvani şi la fel de cuminţi (după caz…).
Este vocea care-ţi şopteşte că eşti un părinte minunat, fără să-ţi dea, însă, niciun sfat, nicio indicaţie şi, mai ales, fără să te dojenească…
Umor, ironie, nebunie şi …câte o lacrimă ştearsă pe furiş. Ia-o şi fugi înapoi, în copilărie!

CLICK AICI pentru comanda!

Lectura placuta! 🙂 Sa ne spui care e preferata ta!


Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!