Oferte speciale
0

3 destinatii de City Break sub 250 euro

Daca vrei sa te relaxezi, dar nu poti sa-ti iei o vacanta lunga chiar acum, un city break este ideal. Iar pe Vola.ro gasesti zeci de oferte tentante! Uite ce iti recomandam noi.

Colosseum, Roma

City Break la Roma

Roma nu este un oras, este ORASUL, iar un vizitator in Roma are acces la intreaga lume. Orasul Etern este un monument in sine, o opera de arta in aer liber impregnata cu istorie, cu semne intacte si tangibile ale dezvoltarii societatii, unde noul se amesteca cu vechiul, biserici sacre sunt raspandite printre miile de taverne si cafenele, iar discutiile turistilor veniti din toata lumea umplu strazile.

Un City Break la Roma trebuie sa includa si cea mai buna modalitate de a vedea frumusetile Romei: la bordul autobuzului turistic supraetajat. Orasul etern se dezvaluie putin cate putin, in oricare dintre cele 365 de zile ale anului. Muzeul Vaticanului, Colosseum-ul, Fantana Trevi sau Basilica Santa Maria Maggiore asteapta sa fie descoperite. Turul dureaza aproximativ 2 ore, dar poti cobora intr-una dintre cele 8 statii in care opreste autobuzul. Pretul excursiei este de numai 30 euro/ persoana.

3 nopti de cazare la Hotel Giotto, bilet de avion dus-intors, taxe aeroport, mic dejun, asigurare de calatorie incepand de la 149 euro/persoana

Sagrada Familia, Barcelona

 City Break la Barcelona

Barcelona este una dintre cele mai fermecatoare si populare destinatii de vacanta, asa ca nu vei regreta daca te decizi sa vizitezi metropola spaniola.

Intr-un City Break la Barcelona, vizita la Sagrada Familia este obligatorie. Gaudi, unul dintre marii inovatori ai timpului, a lasat numeroase comori pentru turistii care vor sa descopere arta orasului Barcelona. Sagrada Familia este una dintre cele mai vizitate cladiri din lume, cu toate ca nu este terminata. Se estimeaza ca finalizarea acestei mari capodopere va avea loc in anul 2026. Acest bilet include si vizitarea muzeului Sagrada Familia, muzeu care va ofera informatii despre viata si cariera arhitectului catalan Antoni Gaudi. Pretul excursiei optionale este de 84 euro/ persoana.

3 nopti de cazare la Hotel Onix Fira, bilet de avion dus-intors, taxe aeroport, mic dejun, asigurare de calatorie, incepand de la 213 euro/persoana

Palatul Belvedere, Viena

City Break la Viena

Viena este recunoscuta ca fiind unul dintre cele mai romantice orase ale Europei. Localizat in inima continentului, este locul perfect pentro o vizita de weekend, pentru ca multiplele fatete ale orasului ofera ceva pentru fiecare vizitator.

Daca optati pentru un tur istoric, veti vedea principalele atractii turistice care au facut Viena celebra, cu accent pe vizita la Palatul Schonbrunn, palatul de vara al dinastiei habsburgilor, proiectat ca rival al Versailles-ului. Intr-un City Break in Viena, nu puteti rata turul Palatului si trebuie vedeti minunatul parc al Palatului Schonbrunn, cu fantanile sale extraordinare, ruinele romane si statui ale zeitatilor grecesti si romane. Vizita va fi completa odata cu Sera palmierilor, care dateaza de la 1800 si este una din ultimele gradini de acest fel din Europa, splendida lucrare arhitecturala Gloriette si, pe finalul vizitei sigur veti alege si o plimbare romantica cu trasura. Excursia optionala costa 54 euro/ persoana.

3 nopti de cazare la Hotelul Tourotel Mariahilf, bilet de avion dus-intors, taxe aeroport, mic dejun si asigurare de calatorie, incepand de la 236 euro/persoana

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!