Idei de vacanta
0

3 Alternative pentru cand ai nevoie de transfer la aeroport

Locuiesti in provincie si urmeaza sa pleci intr-o calatorie intr-o alta tara de pe aeroportul Otopeni, din Capitala? Daca ultima oara cand ai fost nevoit sa pleci intr-o alta tara cu avionul ai avut probleme cu transferul catre aeroportul de langa Bucuresti si ai ratat zborul, poti sa faci anumite lucruri ca sa te asiguri ca totul va fi in regula. Descopera, in continuare, trei lucruri pe care sa le faci diferit data viitoare cand o sa ai nevoie de transfer la aeroport.

Mergi pe mana unei companii ce ofera servicii profesioniste de transfer catre si dinspre aeroport

Una dintre cele mai bune variante de luat in calcul pentru transportul din Braila, orasul tau, pana la Otopeni, ar fi sa apelezi la o companie profesionista care transfera pasageri catre diverse aeroporturi din tara. Inainte sa alegi cu cine o sa lucrezi, cel mai bine ar fi sa te documentezi online si, de asemenea, sa ceri niste recomandari de la prieteni si cunoscuti. Dupa ce analizezi foarte bine optiunile disponibile, alege sa folosesti serviciile unei companii ce indeplineste diverse criterii: are o flota moderna de masini, scaunele autocarului sau microbuzului cu care vei calatori sunt confortabile si iti ofera suficient spatiu pentru picioare, exista destul loc pentru bagaje si beneficiezi de o conexiune gratuita de Internet la viteza 4G. Ideal ar fi sa rezervi un bilet atat pentru dus, cat si pentru transferul din aeroportul Otopeni la Braila.Apeleaza la un prieten

O alta varianta ar fi sa apelezi la ajutorul unui prieten sau a unei rude care te poate duce, in timp util si in conditii de siguranta, din Braila la aeroportul Otopeni. O astfel de optiune este foarte buna daca persoana in cauza este una serioasa. In caz contrar, s-ar putea sa nu ajungi deloc la aeroport sau, daca ajungi, sa intarzii si sa ratezi zborul. De asemenea, daca te gandesti sa apelezi la ajutorul unui prieten sau a unei rude cu masina, ar fi bine sa te asiguri si ca autoturismul persoanei respective se afla intr-o stare perfecta de functionare.

Foloseste-te de tehnologie

Tehnologia te poate ajuta foarte mult daca ai nevoie sa ajungi de la Braila la aeroportul Otopeni. Cum? Foarte simplu! Daca nu ai cu ce sa ajungi de la Braila la Otopeni, publica un mesaj pe retelele de socializare pe care ai conturi active si, mai mult ca sigur, vei gasi un „sofer” printre conexiunile tale. In cazul in care nu-ti place acest mod de a folosi tehnologia, atunci instaleaza-ti pe telefonul mobil o aplicatie de ridesharing. O astfel de aplicatie iti permite sa calatoresti pe distante lungi si sa imparti costurile transportului cu soferul masinii si ceilalti pasageri.


Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!