Life
0

20 de sfaturi pentru pregătirea bagajelor de vacanță

Pregătirea bagajelor pentru vacanță poate fi un proces important pentru a vă asigura că aveți tot ce aveți nevoie și că sunteți bine pregătit pentru călătoria dvs. Indiferent daca alegeti sa calatoriti cu avionul sau cu masina, acordati o atentie deosebita pregatirii bagajelor, va poate scuti de multe batai de cap ulterior.

Iată 20 de sfaturi pentru pregătirea bagajelor de vacanță:

 1. Folosiți o listă de verificare: Începeți prin crearea unei liste de verificare pentru a vă asigura că nu uitați nimic important. Enumerați hainele, produsele de igienă personală, documentele, obiectele de divertisment sau orice altceva de care aveți nevoie.
 2. Prioritizați: Determinați care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le împachetați, cum ar fi pașaportul, biletele de avion, medicamentele, ochelarii de soare și portofelul, și puneți-le într-un loc ușor accesibil.
 3. Verificați restricțiile companiei aeriene: Consultați regulile și restricțiile companiei aeriene cu privire la dimensiunile și greutatea bagajelor pentru a evita taxele suplimentare.
 4. Cantitatea de bagaje: Gândiți-vă la câte bagaje doriți să luați. Un bagaj de mână și o geantă mică pot fi suficiente pentru o scurtă vacanță, în timp ce o vacanță mai lungă poate necesita un bagaj mai mare (in care sa incapa si rochii elegante seara).
 5. Ambalați hainele în mod inteligent: Rulați hainele în loc să le pliați pentru a economisi spațiu și a preveni apariția de cute. Folosiți pungi cu vid pentru a extrage aerul din haine și a le face mai compacte.
 6. Haine versatile: Alegeți haine versatile pe care le puteți combina și asorta ușor pentru a crea mai multe outfituri dintr-un număr mai mic de piese de îmbrăcăminte.
 7. Evitați să luați prea multe lucruri: Luați în considerare să faceți o revizuire finală a bagajului și să eliminați elementele pe care probabil nu le veți folosi.
 8. Produse de igienă personală: Asigurați-vă că aveți produsele de igienă personală necesare, dar evitați să luați cantități mari de șampon, gel de duș etc. Investiți în recipiente mici pentru călătorii sau utilizați mostre.
 9. Împachetați un costum de baie: Chiar dacă nu mergeți la plajă, este întotdeauna o idee bună să aveți un costum de baie cu dvs., deoarece vă puteți confrunta cu ocazii surpriză de a merge la piscină sau la plajă.
 10. Adaptor de priză: Dacă călătoriți în străinătate, nu uitați să aduceți un adaptor de priză pentru a vă putea conecta dispozitivele electronice.
 11. Etichetați bagajele: Folosiți etichete de bagaj cu informații de contact clare, inclusiv numele, numărul de telefon și adresa dvs.
 12. Documentele de călătorie: După ce ați făcut o copie de rezervă a documentelor importante, cum ar fi pașaportul și biletele de avion, păstrați-le într-un loc sigur în bagaj.
 13. Medicamente și kit de prim ajutor: Dacă luați medicamente, asigurați-vă că aveți suficiente pentru întreaga călătorie. Includeți, de asemenea, un mic kit de prim ajutor cu articole esențiale.
 14. Încărcătoare și dispozitive electronice: Nu uitați să luați încărcătoarele și adaptoarele necesare pentru dispozitivele electronice pe care le luați cu dvs.
 15. Păstrați obiectele fragile în bagajul de mână: Dacă aveți obiecte fragile, precum bijuterii sau dispozitive electronice scumpe, păstrați-le în bagajul de mână pentru a le proteja de deteriorare sau furt.
 16. Păstrați spațiu pentru suveniruri: Dacă intenționați să cumpărați suveniruri sau cadouri în timpul călătoriei, asigurați-vă că lăsați suficient spațiu în bagaj pentru acestea.
 17. Asigurați bagajul: Luați în considerare achiziționarea unei asigurări pentru bagaje pentru a vă proteja împotriva pierderii sau deteriorării acestora.
 18. Haine potrivite pentru destinație: Verificați și asigurați-vă că aveți haine potrivite pentru activitățile pe care intenționați să le desfășurați (inclusiv curele pentru rochii) și pentru climatul de la destinație.
 19. Spațiu pentru documente de călătorie: Asigurați-vă că aveți un loc special în bagaj pentru documentele de călătorie, cum ar fi pașaportul, biletele de avion și rezervările de hotel.
 20. Ochelari de soare și protecție solară: Dacă mergeți într-o destinație cu soare, nu uitați să luați ochelari de soare de calitate și protecție solară pentru a vă proteja ochii și pielea.

Aceste sfaturi vă vor ajuta să vă pregătiți bagajele pentru vacanță într-un mod mai organizat și mai eficient, astfel încât să puteți să vă bucurați de călătorie fără griji.

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
 • googleplus
 • linkedin
 • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!