Oferte speciale
1

3 Oferte de City Break sub 300 euro

Vrei sa pleci intr-o vacanta? Noi am gasit 3 oferte de City Break sub 300 euro de care sa profiti acum!

Colosseum, obiective turistice RomaCity Break la Roma

City Break-ul la Roma trebuie sa includa si cea mai buna modalitate de a vedea frumusetile Romei: la bordul autobuzului turistic supraetajat. Orasul etern se dezvaluie putin cate putin, cu toate atractiile lui: Muzeul Vaticanului, Colosseum-ul, Fantana Trevi sau Basilica Santa Maria Maggiore.

Bilet de avion dus-intors, taxe aeroport, 2 nopti cazare la Hotel Dina, mic dejun si asigurare de calatorie incepand de la 189 euro/persoana!

Bruxelles, oferte vacanta PasteCity Break la Bruxelles

Bruxelles-ul vazut de sus este unul dintre cele mai surprinzatoare orase europene. In cazul in care ajungeti intr-un City Break la Bruxelles, alegeti sa vizitati atractiile de top ale orasului Bruxelles printr-un tur Hop-On Hop-Off. Este modul perfect de a cunoaste cat mai mult din capitala Belgiei si de a va opri la toate atractiile turistice care vi se par interesante: Parlamentul European, Grand Place sau Piata Mare din Bruxelles, inconjurata de casele breslelor, de Primaria orasului si de Casa Regala.

Bilet de avion dus-intors, taxe aeroport, 3 nopti cazare la Hotel Queen Anne, mic dejun si asigurare de calatorie incepand de la 289 eurp/persoana!

plaja nisipoasa in Malta, oferte city break MaltaCity Break in Malta

Malta isi ademeneste turistii cu 3 obiective aflate in Patrimoniul Unesco: Capitala Valletta, Hipogeul din Hal Safliéni si Templele megalitice din insulele Malta si Gozo. Intr-un city break in Malta, ai timp sa te bronzezi, sa te relaxezi dar si sa vizitezi muzee importante precum Muzeul de Arte Frumoase adapostit intr-un palat din secolul XVIII, Muzeul National de Arheologie, Palatul Marilor Maestri, Muzeul Catedralei sau Muzeul Militar National.

Bilet de avion dus-intors, taxe aeroport, 3 nopti cazare la Hotel Silema Chalet, mic dejun si asigurare de calatorie incepand de la 179 euro/persoana!

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
 • googleplus
 • linkedin
 • pinterest

There is 1 comment

 • Ora Exacta spune:

  Imi pierdeam si eu vremea si am aflat acest articol al dvs.
  asa ca am spus ca e musai sa va felicit pentru ceea
  ce ati scris.

 • Leave a comment

  Want to express your opinion?
  Leave a reply!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *