Destinatii
0

Ce sa vizitezi in Malta. Obiective turistice in Malta

Daca ai in plan sa vizitezi Malta, una dintre cele mai mici tari ale lumii, uite ce merita sa vizitezi aici. Obiective turistice in Malta:

Valletta, obiective turistice MaltaValletta. Capitala Maltei este un oras mic, iar partea veche a orasului, fosta fortareata a Cavalerilor Ordinului din Malta, este unde se afla cel mai mare numar de atractii turistice. Tot ce ai de facut este sa te plimbi prin oras pentru a-l explora. Ai grija sa nu ratezi Fortul St. Elmo, Palatul Marelui Maestru, Catedrala St. Paul sau Portul Valletta.

Marsaxlokk, obiective turistice MaltaMarsaxlokk este un mic sat pescaresc din Malta. Daca ceea ce cauti este liniste si pace, poti merge aici in timpul saptamanii, pentru ca duminica piata atrage o multitudine de turisti. Aici poti vedea barcile traditionale vopsite in culori vii ale pescarilor din Malta.

Mdina si Rabat. Aceste doua orase medievale asezate fata in fata sunt atat de mici, incat le poti vizita pe amandoua intr-o zi. Ambele sunt locuri frumoase, si poti gasi si cazare aici daca preferi locurile linistite.

Mdina, obiective turistice MaltaMdina a fost capitala Maltei in Evul Mediu, iar pe strazile inguste poti gasi adevarate comori sub forma palatelor baroce.

Rabat, obiective turistice MaltaRabat este faimos pentru catacombele Sfintei Agatha si Sfantului Paul.

Ruinele templelor preistorice. In Malta sunt numeroase temple preistorice, dar cele mai importante sunt Hypogeum si Hagar Qim.

ruinele Hagar Qim, obiective turistice MaltaHagar Qim dateaza din 2400 I.H., intr-un megalit de 7 metri inaltime.

ruinele Hypogeum, obiective turistice MaltaHypogeum este un templu subteran interesant de vizitat, insa trebuie sa iti rezervi bilete online cu aproximativ o luna inainte, deoarece numarul de vizitatori zilnici este limitat.

plaja Silema, obiective turistice MaltaPlajele din Malta. Unele plaje sunt stancoase, precum Sliema si St. Julian. Altele sunt cu nisip alb si galben, de unde poti sa inchiriezi echipament pentru sporturi de apa sau pentru scufundari. Cele mai populare sunt Mellieha Bay, Golden Bay si Ghajn Tuffieha Bay.

Ti-a placut acest articol? Recomanda-l si prietenilor!
  • googleplus
  • linkedin
  • pinterest

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!